Obnovení provozu v novém roce od 7.1.!

Drazí přátelé, zákazníci, klienti. Do nového roku 2023 vám přejeme hodně zdraví, štěstí, pohody, úspěchu a sportu krásných chvil strávených u nás na střelnici.

Abychom zvýšili naši úroveň hned ze začátku roku, první týden bude střelnice uzavřena. Proč? Na úseku 2A proběhne kompletní výměna dopadové plochy za úplně nové řešení, kdy odhadujeme povolený výkon střeliva při střelbě z pevné palebné čáry až na 6 500 J, tedy počítáme s certifikací na úsťovou energii střeliva .338 Lapua Magnum. Dynamická střelba samozřejmě zůstane na úseku 2A povolena i nadále – zůstane však na horní hranici 2 300 J, a to z bezpečnostních důvodů. Přesné informace ohledně povoleného střeliva zjistíte od vedení střelnice.

Rovněž připravujeme kompletní renovaci pojezdového systému na úseku 2A. Původně mělo dojít k jeho instalaci souběžně s novou dopadovou plochou, avšak nedostatečná pružnost výrobce to neumožňuje. Budeme tedy ještě pár týdnů muset počkat.

Vzhledem k náročnosti úkonů naplánovaných na první týden roku 2023 očekávejte problémy s komunikací z naší strany. Je možné že se nám budete složitě dovolávat. Své dotazy proto prosíme přednostně směřujte na e-mail info@campzero.cz .

Samozřejmě již pilně pracujeme na dalších předváděcích akcích, kterých si letos budete moci užít opět mnoho. Pro dopředné informace sledujte sekci akcí na tomto webu. V kalendáři bude vždy proveden záznam jakmile budeme mít potvrzen termín.

Váš tým Camp Zero