Walter Days zase na Camp Zero

První akce je opět Walther Days, tam bychom mohli použit víceméně to samé co tam už máme s tím, že tam budou navíc tlumiče Ase Ultra (viz. logo) a upravený text, k akci je rovněž video:

Při první akci u nás na střelnici Camp Zero jsme vám představili kompletní sortiment krátkých zbraní od světoznámé zbrojovky Walther, a to včetně špičkových speciálů. A jak je u nás už zvykem, tuto vysoko nastavenou laťku nehodláme snižovat. Proto vám napodruhé nabídneme identickou akci s prezentací ucelené řady zbrojovky Walther, teď již standardně doplněné o řadu PDP. To vše však doplníme prezentací špičkových tlumičů ASE UTRA známých pod značkou AU.

Akce je připravena ve spolupráci s dovozcem zbraní Walther, firmou CB servis s.r.o., firmou TGAS s.r.o. a firmou Eurolam s.r.o. Na naší střelnici tak budete mít k dispozici nejen 20 pistolí Walther a 9 dlouhých zbraní výrobců ADC, STAG Arms, New Frontier Armory a AID – Arms International Defense, ale i prezentační sadu svítilen Surefire, Streamlight a Olight. Za zvláštních podmínek si tak budete moci vyzkoušet i střelbu ve ztížených světelných podmínkách – informaci k této akci vám podá náš tým přímo na místě.

Zbrojovka Walther je legendou s více než 130 letou tradicí a my věříme, že si přijdete jejich současné modely zbraní vyzkoušet a poznat tak na vlastní kůži jejich špičkové vlastnosti i bezkonkurenční ergonomii. Jakož i skvělé vlastnosti ostatních prezentovaných zbraní a doplňků. Uvidíte a na vlastní uši uslyšíte, že puška na platformě AR-15 v ráži 300 AAC (Blackout) vybavená tlumičem ASE UTRA šeptá neskutečně sladce, až to může zabolet vaší peněženku, pokud po této kombinaci zatoužíte.

Pro tuto akci platí následující jednoduchá pravidla:

Zbraň bude poskytnuta zdarma
Zájemce si zarezervuje a zaplatí pouze střelecký stav a zarezervuje zbraň, kterou chce vyzkoušet.
Podmínkou akce bude rovněž použití střeliva S&B zakoupeného u nás na střelnici.

Apelujeme rovněž na ohleduplnost k ostatním střelcům. V případě, že si chcete Walthery opravdu dobře vyzkoušet, doporučujeme rezervovat maximálně 2 zbraně na 1 hodinu respektive 1 zbraň na 1 půlhodinu pronájmu stavu to platí zejména pro dlouhé zbraně. Nebo v případě krátkých, kdy budete chtít vyzkoušet více zbraní, je stanovený limit maximálně 4 zbraně na 1 hodinu, to znamená 1 zbraň na 15 minut, a to i když vám systém umožňuje rezervovat všechny dostupné zbraně. Tento limit se týká pouze pistolí.

 Střílet ze zapůjčených zbraní se bude moci pouze továrním střelivem S&B zakoupeným na střelnici Camp Zero Centrum.

V případě zájmu o koupi konkrétní zbraně budete mít možnost si tuto na místě objednat a to včetně případných customizačních úprav, doplňků či nastřelení zbraně.
Zbraně, které budou skladem si v případě platného nákupního povolení budete moci pochopitelně rovnou odnést a stát se tak jejich novými hrdými majiteli.

Těšíme se na Vaši návštěvu
Team Camp Zero Centrum