Walther days na střelnici Camp Zero

Probíhá: 3. – 11. 7. 2021

Začínáme hned pěknou akcičkou, kdy si budete moci osahat kompletní sortiment krátkých zbraní od světoznámé firmy Walther, a to včetně špičkových speciálů.

Akce je připravena ve spolupráci s dovozcem zbraní Walther, firmou CB servis s.r.o., firmou TGAS s.r.o. a firmou Eurolam s.r.o. Na naší střelnici tak budete mít k dispozici nejen 16 pistolí Walther a 9 dlouhých zbraní výrobců ADC, STAG Arms, New Frontier Armory a AID – Arms International Defense, ale i prezentační sadu svítilen Surefire, Streamlight a Olight. Za zvláštních podmínek si tak budete moci vyzkoušet i střelbu ve ztížených světelných podmínkách – informaci k této akci vám podá náš tým přímo na místě.

V premiéře jsme pro vás navíc připravili prezentaci řady WALTHER PDP. Můžete si ji u nás vyzkoušet od 7. do 11.7.

Zbrojovka Walther je legendou s více než 130 letou tradicí a my věříme, že si přijdete jejich současné modely zbraní vyzkoušet a poznat tak na vlastní kůži jejich špičkové vlastnosti i bezkonkurenční ergonomii. Jakož i skvělé vlastnosti ostatních prezentovaných zbraní a doplňků.

Pro tuto akci platí následující jednoduchá pravidla:

 Zbraň bude poskytnuta zdarma 
 Zájemce si zarezervuje a zaplatí stav a zarezervuje zbraň, kterou chce vyzkoušet

Zde apelujeme na ohleduplnost k ostatním střelcům. V případě, že si chcete Walthery opravdu dobře vyzkoušet, doporučujeme rezervovat maximálně 2 zbraně na 1 hodinu respektive 1 zbraň na 1 půlhodinu pronájmu stavu. Nebo v případě, kdy budete chtít vyzkoušet více zbraní, maximálně tedy 4 zbraně na 1 hodinu, to znamená 1 zbraň na 15 minut, a to i když vám systém umožňuje rezervovat všechny dostupné zbraně. Tento limit se týká pouze pistolí.

 Střílet ze zapůjčených zbraní se bude moci pouze továrním střelivem S&B zakoupeným na střelnici Camp Zero Centrum.

V případě zájmu o koupi konkrétní zbraně budete mít možnost si tuto na místě objednat a to včetně případných customizačních úprav, doplňků či nastřelení zbraně.